foto

Robert Gustafsson

  • nar. 20.12.1964 (51 let)
    Katrineholm, Södermanlands län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 En underbar jävla jul
2014 Morran och Tobias (TV seriál)
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2007 Hjälp! (TV seriál)
2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)
Čtyři odstíny hnědé
2003 Iluze - film o vlaku
2000 Grogg (TV film)
1999 Ben & Gunnar (TV film)
Gunnar Rehlin (TV film)
På sista versen (TV film)
1998 Åpen post (TV seriál)
1997 Lilla Jönssonligan på styva linan
Tartuffe - hycklaren (TV film)
1996 Att stjäla en tjuv
Percy Tårar (TV seriál)
1995 Alfred
Majken (TV seriál)
NileCity 105.6 (TV seriál)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)
1993 Drömkåken
Chefen fru Ingeborg (TV film)
Pariserhjulet
Sunes sommar

TV pořady

1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2004 Čtyři odstíny hnědé
1999 Ben & Gunnar (TV film)
Gunnar Rehlin (TV film)
På sista versen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace