foto

Diego Ramos

  • nar. 29.11.1972 (44 let)
    Palermo, Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Hurá na fotbal
2012 Violetta (TV seriál)
2008 Exitosos Pells, Los (TV seriál)
2006 Amas de casa desesperadas (TV seriál)
2003 Ángel de la guarda, mi dulce compañía (TV seriál)
2001 Médicos (de hoy) 2, Los (TV seriál)
Pedro el escamoso (TV seriál)
2000 Amor latino (TV seriál)
1999 Buenos vecinos (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
Verano del '98 (TV seriál)
1997 Ricos y famosos (TV seriál)
1996 Como pan caliente (TV seriál)
Sueltos (TV seriál)
Último verano, El (TV seriál)
1994 Montaña Rusa (TV seriál)

TV pořady

2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace