foto

Ezequiel Rodríguez

  • nar. 11.4.1977 (40 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ezequiel Agustin Rodríguez (nar. 11. dubna 1977) je argentinský herec. Je známý především díky svým rolím v latinskoamerických seriálech Violetta (2012-2015) a Soy Luna (2016-současnost).

Jeho kariéru začal v roce 1988, kdy si zahrál malou roli v seriálu De carne somos a ve filmu Las puertitas of Sr. Lopez. Později se stal součástí televizních seriálů Sei fore papá, Gerente de familia a Hombres de ley.

Známém po celém světě se stal v roce 2012 díky latinskoamerickém seriálu Violetta a po boku Clary Alonso, Rodriga Pedreiry, Pabla Sultaniho a Alberta Fernandéze de Rosy ztvárňoval studenty oblíbeného profesora ve Studiu 21, Pabla Galinda. V současné době hraje též v latinskoamerickém seriálu Soy Luna, kde ztvárňuje otce Niny (Carolina Kopelioff) a bývalého manžela Any (Carolina Ibarra), Ricarda Simonettiho.

Jakub "brecht98" Albrecht

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cómo ganar enemigos
2012 El Pozo
2000 Camino, El
1996 Veredicto final
1990 Puertitas del señor López, Las

TV seriály

2016 Soy Luna (TV seriál)
2014 Marido En Alquiler (TV seriál)
2012 Violetta (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
2001 PH (TV seriál)
2000 Divoký měsíc (TV seriál)
1998 Verano del '98 (TV seriál)
1994 Montaña Rusa (TV seriál)
1988 De carne somos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace