foto

Carissa Capobianco

  • nar. 5.7.1988 (28 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Warrior Road
2012 Co čas nezahojil
Sousedská hlídka
2011 Teen Spirit (TV film)
2010 Secretariat
2009 Zašlá sláva Marca Pease
2008 Dance of the Dead
Skandál texaských roztleskávaček (TV film)

TV seriály

2013 Stoupenci zla (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Dinner Party (S02E15)
2006 House of Payne (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace