foto

Carissa Capobianco

  • nar. 5.7.1988 (28 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Warrior Road
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
2012 Co čas nezahojil
Sousedská hlídka
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Teen Spirit (TV film)
2010 Secretariat
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Zašlá sláva Marca Pease
2008 Dance of the Dead
Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2006 House of Payne (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace