foto

Petra Frey

  • nar. 16.9.1945 (70 let)
    Kajaani, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Koukussa (TV seriál)
2014 Mrzout
2011 Kotirauha
2007 Maan mitta (TV film)
2003 Täysin työkykyinen (TV seriál)
2002 Kymmenen riivinrautaa
Niin paljon parempi mies (TV film)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
Seitsemän (TV seriál)
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1991 Tiina (TV seriál)
1986 Eevan luokka (TV seriál)
1983 Köyhyydestä kurjuuteen (TV film)
1982 Kuningas jolla ei ollut sydäntä
Prinsessa Ruusunen (TV film)
1981 Jos minä olisin aikuinen (studentský film)
1978 Piilopirtti
1976 Koivuharju (TV seriál)
Sairaanhoitaja (TV seriál)
1975 Oy Mahdollisuus Ab (TV film)
1972 Pelitoosa (TV film)
1971 Hrabě
Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Kämppä (TV film)
Letní vzpoura
Naimisiin (TV film)
1969 Kivikasvot show (TV seriál)
Kotini on linnani (TV film)
Kustaa Vaasa (TV film)
Toimittaja (TV seriál)
1968 Punahilkka
Rottasota
Sirkku (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1966 Topralli

Dokumentární

1971 Sarja kuvia

TV pořady

2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2009 Salatut elämät 10 v (TV pořad) - a.z.
2000 Die Millionenshow (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1974 Merirosvoradio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace