foto

Hilton McRae

  • nar. 28.12.1949 (66 let)
    Dundee, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Daleko od hlučícího davu
Macbeth
2014 Playhouse uvádí (TV seriál)
Únos (S03E05)
Serena
2012 Endeavour (TV seriál)
2011 Injustice (TV seriál)
Power of Three, The
Zen (TV seriál)
2009 Execution of Gary Glitter, The (TV film)
Memorabilis
Vraždy v Yorkshiru: 1983
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Frances Tuesday (TV film)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Mansfieldské sídlo
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Hlasy ze zamčeného pokoje
1993 Secret Rapture, The
1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Justice Game, The (TV film)
Král větru
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1985 Max Headroom (TV film)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tarzan
1983 Nelly's Version (TV film)
No Excuses (TV seriál)
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1981 Francouzova milenka
1970 Play for Today (TV seriál)

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace