foto

Hilton McRae

  • nar. 28.12.1949 (67 let)
    Dundee, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Daleko od hlučícího davu
Macbeth
2014 Serena
2011 Power of Three, The
2009 Memorabilis
The Execution of Gary Glitter (TV film)
Vraždy v Yorkshiru: 1983
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Frances Tuesday (TV film)
1999 Mansfieldské sídlo
1995 Hlasy ze zamčeného pokoje
1993 Secret Rapture, The
1989 Justice Game, The (TV film)
Král větru
1985 Max Headroom (TV film)
1984 Tarzan
1983 Nelly's Version (TV film)
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1981 Francouzova milenka

TV seriály

2016 Endeavour (TV seriál)
Ride (S03E01)
2014 Playhouse uvádí (TV seriál)
Únos (S03E05)
2011 Injustice (TV seriál)
Zen (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Špatné zprávy (S07E02)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 No Excuses (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace