foto

Sulevi Peltola

  • nar. 7.12.1946 (70 let)
    Viljakkala, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Toivon tuolla puolen
2016 Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!
Risto Räppääjä ja yöhaukka
2014 Mrzout
Nahoru dolů
2012 Odhalený přístav
2011 Moska (TV seriál)
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Poslední kovboj zůstává
Täällä Pohjantähden alla
2008 Rozkaz
Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
2006 Heitelläänhän Kääpiäitäkin
Kolme suudelmaa (TV film)
Kunnanjohtaja
Riisuttu mies
Světla v soumraku
2005 Slib
Zamrzlá země
2004 Tango (studentský film)
Vares - Yksityisetsivä
2003 Klooni (TV film)
Perly a svině
Tuulikaappimaa (TV film)
2002 Dalších deset minut
Dogs Have No Hell
Eteenpäin (TV film)
Haaveiden kehä
Kahlekuningas
Kylmä muuri (TV film)
Muž bez minulosti
Vakavaa viihdettä (TV seriál)
2001 Klassikko
2000 Bad Luck Love
Ilmalaiva Finlandia (TV film)
Pelon maantiede
Raid (TV seriál)
1999 Jakkulista feministi (TV film)
Kivat sulle, moi (TV film)
Kovat miehet
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
Rikos ja rakkaus
Sokkotanssi
1998 Kuningasjätkä
Pala valkoista marmoria (TV film)
Polykačka ohně
Presidentin mies (TV seriál)
1997 Herran karitsa (studentský film)
Lahja (TV film)
Tichá vesnice
1996 Bomba (studentský film)
Mraky odtáhly
Sergein totuus (TV seriál)
Välittäjä
Yöjuna
1995 Hyvä veli (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Johanneksen leipäpuu (TV film)
Kissan kuolema
1993 Pankkiherroja (TV seriál)
1992 Mestari
Tuhlaajapoika
1990 Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa
Täysin syytön (TV film)
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
Legenda (TV film)
Špinavé ruce (TV film)
1988 Dunckerin kersantti (TV seriál)
Katsastus (TV film)
Petos
1987 Siriuksen vieraat (TV film)
1986 Biko (TV film)
Isoäidin kuolema (TV film)
Kosto (TV film)
1985 Hallituskriisi (TV seriál)
Juhani on kuumeessa (TV film)
Jumala on kauneus (TV film)
Oven ulkopuolella (TV film)
Painija (TV film)
Raamit ränniin (TV film)
Vappunenä (TV film)
1984 Aikalainen
Musta hurmio (TV film)
Tohvelisankarin rouva (TV film)
1983 Älköön silmäteräsi levätkö (TV film)
Koomikko
Tribadien yö (TV film)
1982 Käännekohtia (TV seriál)
Kolme sisarta (TV film)
Kuoleman hellä kosketus (TV film)
1981 Kehvelit (TV film)
Muistoja Elmosta (TV film)
Näyteikkuna (TV film)
Pölhölä
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
1980 Lompakko (TV film)
Sisarukset (TV film)
Tullivapaa avioliitto
1979 Hääyö myytävänä (TV film)
Herr Puntila och hans dräng Matti
Ihmemies
Seitsemän veljestä
1975 Passikuvia (TV seriál)
Piispa Henrik ja Lalli
1972 Rautapää Kaarle (TV film)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Jussi Pussi
Rilleriusten taru (TV seriál)
Titus Andronicus (TV film)
Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Häät (TV film)
Kotini on linnani (TV film)
Tehtaan varjossa (TV film)
1968 Mustaa valkoisella
Pockpicket eli katkelmia helsinkiläisen porvarisnuoren elämästä
1967 Henrik ja Pernilla (TV film)

Dokumentární

2009 1809 - Syntyikö Suomi? (TV film)
2008 Helsinki, ikuisesti - vyp.
2006 Sulevi Peltola - hiljainen humoristi (TV film)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
1974 Armon vuonna

TV pořady

2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
Läpiveto (TV pořad)
2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
1989 Kalliolle kukkulalle (TV pořad)

Režijní filmografie

2002 Paavo Pantteri (TV film)
1999 Itsenäisyyden ilta (TV film)
Jakkulista feministi (TV film)
1997 Kallion kuningas (TV film)
1994 Pudonneita (TV seriál)
1993 Enkelten siipi (TV seriál)
Pankkiherroja (TV seriál)
1987 Mielisuosio (TV seriál)
1970 Hyvää huomenta... (TV film)

TV pořady

2003 Isät, pahat ja pojat (TV pořad)

Scenáristická filmografie

1993 Enkelten siipi (TV seriál)
Pankkiherroja (TV seriál)
1982 Ulosmittaajat (TV seriál)
1978 Karannut hevonen (TV film)
1970 Hyvää huomenta... (TV film)
Titus Andronicus (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace