foto

Vojtěch Kotek

  • nar. 8.1.1988 (28 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vojtěch Kotek se narodil v roce 1988 v Praze v divadelní rodině. Jeho otec hraje v divadle Járy Cimrmana a matka vystudovala produkci na DAMU. V současné době navštěvuje šestileté dvojjazyčné gymnázium v Praze. Po gymnáziu by se chtěl věnovat filmové režii.

Od osmi let se věnuje dabingu. Známý je především jako český hlas čaroděje Harryho Pottera, ale také můžete jeho hlas slyšet na několika nahrávkách Spejbla a Hurvínka. Za sebou má i divadelní zkušenosti, ve Stavovském divadle účinkoval v představení Mistr a Markétka, v Národním divadle se objevil ve hře Maryša a v divadle Globe v dramatu Richard III. Hlavní roli si zahrál ve filmu režiséra Ivana Pokorného Únos domů, účinkoval i v několika televizních filmech, např. Tuláci v režii Víta Olmera, kde měl též hlavní roli, menší role ztvárnil v TV inscenacích Smrt pedofila, Josef a Ly a I ve smrti sami nebo např v seriálu na Tv Nova - Pojišťovna štěstí. V roce 2004 si zahrál Rendyho po boku Jáchyma, Jirky Mádla, ve filmu Karla Janáka, Snowboarďáci.

Tereza "Terrnica" Skalová

Herecká filmografie

2017 Verdikt osudu
2016 Madame (TV seriál)
Prázdniny v Provence
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Padesátka
2014 Marta a Věra (TV seriál)
2013 Hořící keř
Nevinné lži (TV seriál)
2011 Perfect Days
Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
Vůně kávy (TV film)
2010 Rychlé Šípy (studentský film)
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 Country Club: První směna
Ctrl Emotion (studentský film)
Rytmus v patách (TV film)
Vyprávěj (TV seriál)
We Shoot with Love
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)
Rezoluce 819 (TV film)
Tobruk
2007 Opravdová láska (TV film)
O život
Trapasy (TV seriál)
Venkovský učitel
2006 Poslední vlak
Rafťáci
Ro(c)k podvraťáků
2005 Hurvínkova kouzelná flétna (divadelní záznam)
Snowboarďáci (TV seriál)
Všichni musí zemřít (TV film)
2004 Di do hajzlu (studentský film)
I ve smrti sami (TV film)
Josef a Ly (TV seriál)
Nadměrné maličkosti: Hypnóza (TV film)
Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Snowboarďáci
2003 Smrt pedofila (TV film)
2002 Richard III. (divadelní záznam)
Únos domů
2001 Tuláci (TV film)

Dokumentární

2014 Magický Činoherní klub (TV seriál)
2010 ČT Live - Nightwork (koncert)
2006 Film o filmu: Rafťáci (TV film)
Film o filmu: Ro(c)k povraťáků (TV film)
2004 Film o filmu: Snowboarďáci (TV film)

TV pořady

2016 Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad)
Český lev 2015 (TV pořad)
2015 Lovci zážitků (TV pořad) - vyp.
2014 Vladimír Menšík: Humor je vážná věc (TV pořad)
2013 Ceny české filmové kritiky 2012 (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Polívka na víně (TV pořad)
2012 Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Mezi hvězdami (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
Vysoká hra (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2009 Stahovák (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 One Man Show (TV pořad)
Taxík (TV pořad)
2006 Český lev 2005 (TV pořad)
Čétéčko (TV pořad)
2005 TýTý 2004 (TV pořad)
Veselé vánoční (pří)hody (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
Za oponou (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Delik feat. Supa - Hudba (hudební videoklip)
Michal Hrůza - Sněhulák (hudební videoklip)

Režijní filmografie

2015 Padesátka
2013 Nevinné lži (TV seriál)
2009 Ctrl Emotion (studentský film)
2004 Di do hajzlu (studentský film)

Dokumentární

2013 Dyk, Vojtěch - Live at Lucerna 2012 (koncert)
2007 Expedice Altaj - Cimrman mezi jeleny

Hudební videoklipy

2014 Delik feat. Supa - Hudba (hudební videoklip)
Michal Hrůza - Sněhulák (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(124)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace