foto

Zuzana Fialová

  • nar. 17.5.1974 (42 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Slovenská herečka, členka činohry SND. Ukončila hudobno-dramatický obor na Konzervatóriu v Bratislave a v roku 1998 herectvo na činohernej fakulte VŠMU. Momentálne sa pripravuje na doktorandské štúdium. Je rozvedená a má syna Dávida (*1997).

Sašena "Sašena" Biľanská

Herecká filmografie

2016 8 hlav šílenství
2013 Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
2012 Dozvuky
2011 Lidice
Tajemství staré bambitky (TV film)
Zita na krku (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 Ako som prežil (TV seriál)
Bratislavafilm
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Případ nevěrné Kláry
Tango s komármi
2008 Jahodové víno
Panelák (TV seriál)
Profesionáli (TV seriál)
2007 Medvídek
Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
Pravidla lži
Veľké šťastie
2004 Zůstane to mezi námi
2003 Záchranáři (TV seriál)
2002 Na konci hry (TV film)
2001 Babí léto
2000 Ako divé husi (TV film)
1999 Zborovňa (TV seriál)
1998 Dožinky (TV film)
1996 Jaškov sen
1995 Zuzka Turanová (TV film)
1994 Spoveď (TV film)
Vášnivé známosti
Vášnivé známosti 2 (TV film)
1993 Domovníkov syn (TV film)
Muzikál
Prípad na vidieku
Tanec lásky a smrti (TV film)
Tisíci džbán (TV film)
1992 Najdúch (TV film)
Veľkonočný sen
1991 Otecko sa mi nepáči (TV seriál)
1990 O popletenej víle (TV film)
1989 Posledné hry (TV film)

Dokumentární

2016 Cooltúra
2010 Film o seriálu: Kriminálka Staré Mesto (TV film)

TV pořady

2016 Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
2015 Sladký život (TV pořad)
TýTý 2014 (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2011 Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
2010 Showdance (TV pořad)
Slnko v sieti 2010 (TV pořad)
2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
Skvelý deň (TV pořad)
2007 Hit storočia (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2004 Bumerang (TV pořad)
Lampa (TV pořad)
2001 Úsmev, prosím! (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1996 Level majstrov (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace