foto

John Thomson

  • nar. 1969
    Salford, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Grimsby
The No Hopers (TV film)
2015 After Hours (TV seriál)
Fungus the Bogeyman (TV seriál)
2014 Northern Soul
2013 Dementamania
Pulp
Střední škola (TV seriál)
Uncle Wormsley's Christmas (TV film)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
2010 Cesta ke korunovační třídě (TV film)
Labrats
Little Crackers (TV seriál)
2009 Big Top (TV seriál)
2007 Smrtící mobil (TV seriál)
Sound (TV film)
2006 New Street Law (TV seriál)
2005 Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
2002 A Tribute to the Likely Lads (TV film)
Nonstop párty
Stan the Man (TV seriál)
2001 Bill a Ben (TV seriál)
Dog Eat Dog
Jim z nádraží (TV film)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Redemption Road
2000 Dave Saint Show, The (TV seriál)
Vášnivá salsa
1999 Flint Street Nativity, The (TV film)
When Athletes Attack (TV film)
1998 Nahoru a dolů
Playing the Field (TV seriál)
Roger Roger (TV seriál)
Ted & Ralph (TV film)
You Are Here: Whatever Happened to Baby Jo? (TV film)
1997 Cold Feet (TV film)
Girl with Brains in Her Feet, The
Muž, který věděl příliš málo
Šest v tom (TV seriál)
1996 Pond Life (TV seriál)
Roger Roger (TV film)
1995 Crapston Villas (TV seriál)
Nebezpečná dáma
The Young Poisoner's Handbook
1994 Day Today, The (TV seriál)
Fast Show, The (TV seriál)
Pauline Calf's Wedding Video (TV film)
Smashey and Nicey, the End of an Era (TV film)
Steve Coogan: Live 'n' Lewd
1993 Paul Calf's Video Diary (TV film)
Saturday Zoo (TV seriál)
You Me + It (TV film)
Zkažená krev (TV film)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
Weekenders, The (TV film)

Dokumentární

2015 Dying Laughing
2011 Greatest Ever Carry On Films (TV film)
2009 Steve Coogan: The Inside Story (TV film)
2007 Comedy Map of Britain, The (TV seriál)
100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
2003 Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)
2001 I Love Christmas (TV film)
2000 Don't Panic! The Dad's Army Story (TV film)

TV pořady

2013 Obsedantně kompulsivní uklízeči (TV pořad)
2008 Gordon Ramsay: Cookalong Live (TV pořad)
1998 Fast Show Live, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace