foto

Alicia von Rittberg

  • nar. 10.12.1993 (22 let)
    Mnichov, Bavorsko, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Charite (TV seriál)
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Our Kind of Traitor
2015 Das Romeo-Prinzip (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Unterwegs mit Elsa (TV film)
Železná srdce
2013 Alles für meine Tochter (TV film)
2012 Barbara
Die Verführerin Adele Spitzeder (TV film)
Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Eine ganz heiße Nummer
Hindenburg (TV film)
2010 Tajemství velryb (TV film)
2009 Romy (TV film)
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2007 Die Lawine (TV film)
1977 Starej (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace