foto

Fiona Glascott

  • nar. 22.11.1982 (34 let)
    Waterford, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Brooklyn
2014 Longwoodská legenda
Stíny starého paláce
Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
2011 Emergo
Epizody (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
2010 Anton Chekhov's The Duel
2009 Courageous Heart of Irena Sendler, The (TV film)
2008 Clone (TV seriál)
Kšeft
2007 Instinct (TV film)
2006 Hercule Poirot: Rodinné sídlo (TV film)
Jericho (TV seriál)
2005 Within
2004 Fallen (TV film)
Long Firm, The (TV film)
Omagh (TV film)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
Zrazení Krista (TV film)
2003 Goldfish Memory
Veronica Guerin
2002 Any Time Now (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Resident Evil
Úžasní Ambersonovi (TV film)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)
1999 Crush Proof
Frère Irlandais, Le (TV film)
Holby City (TV seriál)
1998 Pete's Meteor
This Is My Father
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace