foto

Kylie Rogers

  • nar. 18.2.2004 (12 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kylie Rogers je impozantným mladým talentom.  Narodila sa v roku 2004 v Texase a jej prvou veľkou úlohou bola rola „Sunshine" vo filme Space Station 76. Nedávno sa objavila po boku oddaného otca Russella Crowea v dráme Fathers And Daughters ako jeho malá dcéra Katie, ktorú už ako dospelú stvárnila Amanda Seyfried. Do svojho seriálového hitu "The Whispers" ju obsadil i Steven Spielberg. Keď Kylie práve nenakrúca, rada kreslí, bicykluje a trávi čas so svojimi troma bratmi.

Itafilm

Herecká filmografie

2016 Zázraky z nebe
2015 All I Want for Christmas (TV film)
Mojave
Otcové a dcery
The Whispers (TV seriál)
2014 Boys of Abu Ghraib, The
Panenka z pekla (TV film)
Space Station 76
2013 Mob City (TV seriál)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Horror House
2007 Private Practice (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace