foto

Kylie Rogers

  • nar. 18.2.2004 (13 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kylie Rogers je impozantným mladým talentom.  Narodila sa v roku 2004 v Texase a jej prvou veľkou úlohou bola rola „Sunshine" vo filme Space Station 76. Nedávno sa objavila po boku oddaného otca Russella Crowea v dráme Fathers And Daughters ako jeho malá dcéra Katie, ktorú už ako dospelú stvárnila Amanda Seyfried. Do svojho seriálového hitu "The Whispers" ju obsadil i Steven Spielberg. Keď Kylie práve nenakrúca, rada kreslí, bicykluje a trávi čas so svojimi troma bratmi.

Itafilm

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zázraky z nebe
2015 All I Want for Christmas (TV film)
Mojave
Otcové a dcery
2014 Panenka z pekla (TV film)
Space Station 76
The Boys of Abu Ghraib
2013 We've Got Balls
2012 Horror House

TV seriály

2016 Chicago P.D. (TV seriál)
She's Got Us (S03E22)
2015 The Whispers (TV seriál)
2013 Mob City (TV seriál)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace