foto

Russi Taylor

  • nar. 4.5.1944 (72 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Myšák Mickey (TV seriál)
Sofie První (TV seriál)
2012 Sofie První: Byla nebyla jedna princezna (TV film)
2011 Mickeyho myškacviky (TV seriál)
2008 Scooby-Doo a král skřítků
Simpsons Ride, The
2007 Simpsonovi ve filmu
2006 Mickeyho klubík (TV seriál)
2005 Mickey's Around the World in 80 Days
2004 Co se ještě stalo o Vánocích
Search for Mickey Mouse, The
Tři mušketýři
2003 Mickey's PhilharMagic
2002 ChalkZone (TV seriál)
Mickey's House of Villains
Popelka II: Splněný sen
Simpsons: Heaven and Hell, The
2001 House of Mouse (TV seriál)
Mickeyho kouzelné Vánoce
2000 The Simpsons.com
1999 Co se stalo o Vánocích
Fantazie 2000
Mickey Mouse Works (TV seriál)
Simpsons: Greatest Hits, The
1998 Babe 2: Prasátko ve městě
Spirit of Mickey, The
The Brave Little Toaster Goes to Mars
Život brouka
1997 Wild West Cowboys from Moo Mesa (TV seriál)
1996 Disney Sing-Along-Songs: Disneyland Fun
1995 Babe - galantní prasátko
Hot Rod Dogs & Cool Car Cats (TV seriál)
Runaway Brain
Tilly a dráček Robin
1994 Critic, The (TV seriál)
Disney Sing-Along-Songs: The Twelve Days of Christmas
Flintstoneovi: Vánoční koleda (TV film)
Magic Flute, The (TV film)
1993 Hollyrock-a-Bye Baby (TV film)
Magic Paintbrush, The (TV film)
Mr. Bogus (TV seriál)
1992 Aladin
1990 Cartoon All-Stars to the Rescue (TV film)
Gravedale High (TV seriál)
Jetsonovi
Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
Letohrátky (TV seriál)
Widget, the World Watcher (TV seriál)
Záchranáři u protinožců
1989 Simpsonovi (TV seriál)
Super DuckTales (TV film)
1988 Falešná hra s králíkem Rogerem
Scooby-Doo and the Ghoul School (TV film)
Totally Minnie (TV film)
1987 Adventures of Teddy Ruxpin, The (TV seriál)
Blondie and Dagwood (TV film)
DuckTales: Treasure of the Golden Suns (TV film)
Fotbalové šílenství
My z Kačerova (TV seriál)
1986 Adventures of the American Rabbit, The
Můj malý Pony (TV seriál)
My Little Pony: The Movie
Rambo (TV seriál)
1985 Kissyfur (TV seriál)
Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
1984 Muppet Babies (TV seriál)
Strawberry Shortcake Meets the Berrykins
1983 Strawberry Shortcake: A Housewarming Suprise
1982 Christmas Comes to PacLand (TV film)
Pac-Man (TV seriál)
1981 Soukromá očka
Strawberry Shortcake in Big Apple City (TV film)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Flintstone Comedy Show, The (TV seriál)
Kocour Cliff (TV seriál)
World of Strawberry Shortcake, The (TV film)
1976 Laverne & Shirley with the Fonz (TV seriál)
1972 Flintstones Comedy Hour, The (TV seriál)
1966 Člověk zvaný Flintstone

Dokumentární

1994 Day at Disneyland, A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace