foto

John Carney

  • nar. 1972
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Sing Street
2013 Love song
2012 Rafters, The
2009 Zonad
2007 Once
2003 Zonad
2001 Klub sebevrahů
1999 Park
1996 November Afternoon

TV seriály

2001 Bachelors Walk (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Sing Street
2013 Love song
2012 Rafters, The
2009 Zonad
2007 Once
2003 Zonad
2001 Klub sebevrahů
1999 Park
1996 November Afternoon

TV seriály

2001 Bachelors Walk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace