foto

Simon Chandler

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Crown (TV seriál)
Wolferton Splash (S01E01)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Tajemství Enfieldu (TV seriál)
2013 The Politician's Husband (TV seriál)
2012 Fast Girls
2011 Vera (TV seriál)
Železná lady
2010 Králova řeč
2008 Spalující vášeň (TV film)
2006 Parfém: Příběh vraha
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
Zkrocení zlé ženy (TV film)
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
2001 Gentlemanské manýry (TV film)
Sword of Honour (TV film)
Teachers (TV seriál)
Vražedná místa: Fotografovo křeslo (TV film)
Vražedná místa: Království kostí (TV film)
Vražedná místa: Pacientčiny oči (TV film)
2000 Zapomenutý zločin (TV film)
1999 Milk
1998 Komisař
You Can't Be Too Careful (TV film)
1997 Inkognito
Muž, který věděl příliš málo
Spice World
Wasps
1996 Hollow Reed
1994 Middlemarch (TV seriál)
Wimbledon Poisoner, The (TV seriál)
1993 Případ bezruké mrtvoly (TV film)
1990 Aimée
1989 Confessional (TV seriál)
Veiled One, The (TV film)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1986 Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Dr. Fischer of Geneva (TV film)
Jonny Briggs (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Bounty
Lace (TV film)
1982 The Merry Wives of Windsor (TV film)
Viktor, Viktorie
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
If You Go Down in the Woods Today
1980 Imitation Game, The (TV film)
Taming of the Shrew, The (TV film)
1979 Who's Who (TV film)
1978 Lillie (TV seriál)
Pán prstenů
1977 Příliš vzdálený most
1976 Just William (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letters from Baghdad

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace