foto

Slávka Halčáková

  • nar. 20.12.1974 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Slávka Halčáková vyštudovala herectvo, no má nemálo záujmových aktivít, ktoré dokresľujú jej zaujímavý a nekonvenčný spôsob života. V rámci jej profesie sa predstavila v Slovenskom národnom divadle ako Anna Karenina v hre Anna Kareninová, v Troch sestrách ako Máša, v bratislavskom divadle Aréna v hre Mikve, v divadle GuNaGu v tímovej autorskej hre Čakanie na Gotta alebo v nemenej známom predstavení Sex, Mobil a Rock and Roll.

Jej talent sa prejavil i na hudobnej scéne, hosťovaním na CD Juraja Turteva a poetky Judity Kaššovicovej "Krajina ticha Csölösztő". Všestranné schopnosti predviedla i v predstavení Esencia divokej ženy, ktoré sama produkovala, režírovala, napísala ba dokonca v ňom i hrala, spievala a tancovala. Toto jedinečné predstavenie bolo hrané na doskách divadla L+S.

Bola prvou z rady moderátorov hudobnej relácie Deka Hity v najúspešnejšej televízii na Slovensku, ktorá sa tešila dlhoročnej diváckej priazni. V rádiách moderovala vlastné autorské relácie UFO a Rebecca. V roku 1997 si zahrala vo filme Modré z neba, kde očarila divákov najmä svojimi ženskými krivkami, ale i hereckými kvalitami, ktoré preukázala aj neskôr vo filmoch alebo v divadle.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

2016 Dovidenia, stará mama! (TV seriál)
Kávomat - Miestny úrad Hodrušany (TV seriál)
2014 Jak jsme hráli čáru
2012 Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka (TV film)
2011 Druhý život (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Luníček & Perešníček (TV seriál)
Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Rádio (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
Priateľky (TV seriál)
Profesionáli (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Poločas rozpadu
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
2001 Vadí nevadí
2000 Okamih pravdy (TV film)
1999 Zborovňa (TV seriál)
1997 Modré z nebe
Niekedy by som ťa zabila (TV film)
1996 Jaškov sen
1995 Auf dünnem Eis (TV film)
Hazard
Iba taká hra (TV film)

TV pořady

2011 Hokejový dezert pre dvoch (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
2004 SOS (TV pořad)
1996 Deka hity (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace