foto

Monika Hilmerová

  • nar. 7.10.1974 (40 let)
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Slovenská herečka narozená roku 1974. Po vystudování FiF UK v Bratislavě, oboru andragogika, a VŠMU tamtéž přijala angažmá v Radošínském naivním divadle, později v činohře Slovenského národního divadla v Bratislavě, odkud odešla letos v lednu. Filmoví diváci ji mohli vidět ve snímcích O sláve a tráve, Prameň života, Oběti a vrazi či ve snímku Bloodlines.

Zdroj: presskit k filmu Bathory

Herecká filmografie

2013 Kandidát
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 Hoď svišťom (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
2008 Bathory
Devatenáct klavírů (TV film)
2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)
Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Rozhovor s nepřítelem
Svatba na bitevním poli
Světla pasáže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2004 Frankenstein (TV film)
2003 Bloodlines
51 kHz (studentský film)
2002 Brucio nel vento
2001 Strieborná Háta (TV film)
Vohnice a Kiliján (TV film)
Voľnomyšlienkár (TV film)
Vzpoura (TV film)
2000 Ako divé husi (TV film)
Oběti a vrazi
Pramen života
1999 Prstene pre dámu (TV film)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
Kovladov dar (TV film)
Svetlo (TV film)
1997 V zajatí lásky (TV film)
1996 Čierna ovca (TV film)
Modrá ruža (TV film)
Ženský vtip (TV film)
1995 Dobrá správa (TV film)
Chichôtka (TV film)
Zuzka Turanová (TV film)
1993 Výlety v pamäti (TV film)
1991 Anorexia mentalis (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
1989 Omyly tradičnej morálky (TV film)
1984 O sláve a tráve

Dokumentární

2013 Film o filme: Kandidát
2000 Film o filmu: Oběti a vrazi (TV film)

TV pořady

2009 Partička (TV pořad)
1998 Všetci sú za dverami (TV pořad)