foto

William Morgan Sheppard

  • nar. 24.8.1932 (83 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Last Man Club
2013 April Apocalypse
Devil's Dozen, The
Ptačí úlet
2012 Tajuplný ostrov
The Last Mark
2011 Prep & Landing: Naughty vs. Nice (TV film)
2010 Farewell Mr. Kringle (TV film)
For Christ's Sake
Meeting Spencer
Prep & Landing Stocking Stuffer: Operation: Secret Santa (TV film)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hands and Knees (S04E10)
Young Justice (TV seriál)
2009 Prep & Landing (TV film)
Star Trek
2008 Japan
Jen přes její mrtvolu
So Long Jimmy
Tajemství Pravdy (TV seriál)
2007 Along the Way
Stranger's Heart, A (TV film)
Transformers
2006 Biker Mice from Mars (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Dokonalý trik
Štestí věčné lásky
2005 Cesta lásky a naděje (TV film)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Soldier of God
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2003 Atlantis: Milo se vrací
Bohové a generálové
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Spiknutí v maloměstě'
To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2001 Alias (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Room 101
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1999 Hungry Bachelors Club, The
1998 Čarodějky (TV seriál)
Pocahontas 2: Cesta domů
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
Zlatá horečka (TV film)
1997 Nether World
Timecop (TV seriál)
Útěk (TV film)
1996 Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
Loterie (TV film)
Poltergeist (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Vracejí se... znovu
1995 JAG (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Dobrý král Václav (TV film)
Gargoyles (TV seriál)
Iron Man (TV seriál)
Jít za hlasem srdce (TV film)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Gettysburg
Motomyši z Marsu (TV seriál)
Obchodník s hrůzou
Strážce moře (TV seriál)
Taking Liberty
1992 Seduction: Three Tales from the 'Inner Sanctum' (TV film)
There Goes the Neighborhood
1991 Prince Valiant (TV seriál)
Star Trek VI: Neobjevená země
1990 Zběsilost v srdci
1989 Quantum Leap (TV seriál)
We Are Seven (TV seriál)
1988 Elvíra-vládkyně noci
Lucky Stiff
1987 Gunsmoke: Návrat do Dodge (TV film)
Max Headroom (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
Volání svobody
Werewolf (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Lady Jane
Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Doktor a ďáblové
MacGyver (TV seriál)
Max Headroom (TV film)
Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
1984 Bláznivá dobrodružství Robina Hooda (TV film)
Camille (TV film)
Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Lassiter
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Nutcracker
Outsider, The (TV seriál)
Pevnost
1982 Stalky & Co. (TV seriál)
1981 Day of the Triffids, The (TV seriál)
Flame Trees of Thika, The (TV seriál)
Masada (TV seriál)
Smuggler (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
Hawk mstitel
Mořští vlci
Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
Sloní muž
Šogun (TV seriál)
Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1979 Family Affair, A (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Rebecca (TV film)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Narození Páně (TV film)
Out (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Rachel and the Beelzebub Bombardiers
Rosie (TV seriál)
Soupeři
Target (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
New Avengers, The (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)
Dial M for Murder (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Tell Me Lies
1967 Marat - Sade
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1962 Strongroom
Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
1999 From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace