foto

William Morgan Sheppard

  • nar. 24.8.1932 (84 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Last Man Club
2013 April Apocalypse
Devil's Dozen, The
Ptačí úlet
2012 Tajuplný ostrov
The Last Mark
2011 Prep & Landing: Naughty vs. Nice (TV film)
2010 Farewell Mr. Kringle (TV film)
For Christ's Sake
Meeting Spencer
Prep & Landing Stocking Stuffer: Operation: Secret Santa (TV film)
2009 Prep & Landing (TV film)
Star Trek
2008 Japan
Jen přes její mrtvolu
So Long Jimmy
2007 Along the Way
Stranger's Heart, A (TV film)
Transformers
2006 Dokonalý trik
Štestí věčné lásky
2005 Cesta lásky a naděje (TV film)
Soldier of God
2003 Atlantis: Milo se vrací
Bohové a generálové
Spiknutí v maloměstě'
To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2001 Room 101
1999 Hungry Bachelors Club, The
1998 Pocahontas 2: Cesta domů
Útěk (TV film)
Zlatá horečka (TV film)
1997 Nether World
1996 Loterie (TV film)
Vracejí se... znovu
1994 Dobrý král Václav (TV film)
Jít za hlasem srdce (TV film)
1993 Gettysburg
Obchodník s hrůzou
Taking Liberty
1992 Seduction: Three Tales from the 'Inner Sanctum' (TV film)
Zlatá žíla
1991 Star Trek VI: Neobjevená země
1990 Zběsilost v srdci
1988 Elvíra-vládkyně noci
Lucky Stiff
1987 Gunsmoke: Návrat do Dodge (TV film)
Volání svobody
1986 Lady Jane
1985 Doktor a ďáblové
Max Headroom (TV film)
Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
1984 Bláznivá dobrodružství Robina Hooda (TV film)
Camille (TV film)
Lassiter
1983 Nutcracker
Pevnost
1980 Hawk mstitel
Mořští vlci
Sloní muž
Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1979 Rebecca (TV film)
1978 Narození Páně (TV film)
1977 Rachel and the Beelzebub Bombardiers
Soupeři
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)
1968 Tell Me Lies
1967 Marat - Sade
1962 Strongroom

TV seriály

2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Trial of the Triangle (S03E06)
2011 Dexter (TV seriál)
Sin of Omission (S06E08)
Pán času (TV seriál) - a.z., herec
Svatba River Songové (S06E13) - a.z.
Nemožný astronaut (S06E01)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na kolenou (S04E10)
Young Justice (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2006 Biker Mice from Mars (TV seriál)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Blame Booze and Melville (S05E21)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ráj (S05E14)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
1996 Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Iron Man (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Motomyši z Marsu (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Schizofrenik (S02E06)
We Are Seven (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Outsider, The (TV seriál)
1982 Stalky & Co. (TV seriál)
1981 Flame Trees of Thika, The (TV seriál)
Masada (TV seriál)
Smuggler (TV seriál)
The Day of the Triffids (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
Šogun (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Mrtvý svědek (S03E03)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Out (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
1999 From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace