foto

Kamil Švejda

  • nar. 17.3.1972 (44 let)
    Hradec Králové, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Vybíjená
2014 Andělé všedního dne
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Laborant (S01E05)
2013 Klukovina (TV film)
Nevinné lži (TV seriál)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
2011 Gorila
Perfect Days
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Občanský průkaz
2009 Hospoda U bílé kočky (TV film)
Protektor
2008 Bobule
Comeback (TV seriál)
2007 Pusinky
Stop (TV film)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Choking Hazard
2002 Děvčátko
2000 Cesta na Měsíc (studentský film)
1999 Pod prahem (studentský film)
Zprávy z domova (studentský film)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)

TV pořady

2009 Filmový úlet s.r.o (TV pořad)
2006 Kabaret z maringotky (TV pořad)

Hudební videoklipy

2008 Kryštof: Atentát (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace