foto

Stanislav Milota

  • nar. 9.3.1933 (83 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

1990 Zpráva o pohřbívání v Čechách (divadelní záznam)
1970 Alle hatten sich abgewandt (TV film)
Šest uprchlíků (TV film)
1968 Spalovač mrtvol
1967 Piknik
1965 Anděl blažené smrti
Recitál Jiří Suchý - Jiří Šlitr (TV film)
1964 Bubny
1963 Na laně

Dokumentární

1990 Zmatek
1969 Jan 69
1967 Jiný malý princ
1963 Koncert
Malé hry

TV pořady

1965 Konečná stanica rytmus (TV pořad)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

1969 Jan 69

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(69)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace