foto

Matthew Beard

  • nar. 25.3.1989 (27 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Matthew Beard se narodil 25. 3. 1989. v Londýně v Anglii. Je filmový a televizní herec, a model pro anglickou značku Burberry. V dětství byl členem divadelní agentury v Leedsu, nyní spolupracuje s londýnskou agenturou Independent.

Zahrál si například roli Blaka ve filmu And When Did You Last See Your Father?, ale vidět jsme ho mohli ještě například ve filmu Chatroom, nebo Škola života. V roce 2009 byl také nominován na cenu za nejlepšího nováčka v British Independent Film, a v téže kategorii byl nominován i v Evening Standard British Film Awards. Screen International ho na edinburgském mezinárodním filmovém festivalu označil za "hvězdu zítřka" a "průkopníka".

BubbleGum

Herecká filmografie

2016 Hippie Hippie Shake
2014 Klub výtržníků
Kód Enigmy
Skylight (divadelní záznam)
2013 Darebák (TV seriál)
Král ze Soho
2011 Jeden den
2010 Chatroom
2009 Škola života
2007 And When Did You Last See Your Father?
2003 Sons and Lovers (TV film)
2002 May a její anděl (TV film)
2000 Big Meg, Little Meg (TV seriál)

TV pořady

2015 The 21st Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace