foto

Mark Lewis Jones

  • nar. 1964
    Rhosllannerchrugog, Wrexham County Borough, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Dítě číslo 44
Queen of the Desert
Yr Ymadawiad
2014 Puppy Love (TV seriál)
Under Milk Wood (TV film)
37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
2013 Atlantis (TV seriál)
A Viking Saga: The Darkest Day
Talking to the Dead (TV seriál)
2012 Sindibád (TV seriál)
Stella (TV seriál)
Titanic (TV film)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Silk (TV seriál)
2010 Pen Talar (TV seriál)
Robin Hood
2009 Crash (TV seriál)
Zig Zag Love (TV film)
2008 Cena za lidskost (TV seriál)
Commander, The: Abduction (TV film)
Králova přízeň
Merlin (TV seriál)
Přistižen při činu
Umučení (TV seriál)
2007 Commander: Devil You Know, The (TV film)
Commander: The Fraudster, The (TV film)
Commander: Windows of the Soul, The (TV film)
Y Pris (TV seriál)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
Little White Lies
Tátova holka
Torchwood (TV seriál)
2004 Lie with Me (TV film)
Murder Prevention (TV seriál)
Troja
55 Degrees North (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
Master & Commander: Odvrácená strana světa
Murphy's Law (TV seriál)
2002 Lenny Blue (TV film)
MI5 (TV seriál)
2001 Mlhy Avalonu (TV film)
Nekonečný svět (TV seriál)
Skóre (TV film)
Tales from Pleasure Beach (TV seriál)
2000 Iásón a argonauti (TV film)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Šelomon a Gaenor
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
Knock, The (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Heroes II: The Return (TV film)
1990 Paper Mask
1989 Angry Earth, The
Heartland (TV film)
Shell Seekers, The (TV film)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Valhalla

Dokumentární

2011 Jak se točil seriál Hra o trůny (TV film)
2006 Torchwood Declassified (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace