foto

Shelley Hennig

  • nar. 2.1.1987 (29 let)
    Destrehan, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Shelley Catherine Hennig je americká herečka a držitelka titulu Miss Teen USA 2004. Narodila se 2. ledna 1987 v Destrehan, Louisiana, USA jako nejmladší dcera Cathy Distefano Gosset a Glenn H. Hennig, Sr. Její starší bratr zemřel při autonehodě zaviněné řízením v podnapilém stavu, když mu bylo 18 let. Tato událost zapříčinila v Shelley odpor k alkoholu v rukách nezletilých. Má německé, švýcarské, britské a italské předky.

Její herecká kariéra odstartovala rolí v americkém televizním seriálu Days of our Life. V roce 2011 seriál opouští, seriálové tvorbě se však věnuje nadále. V letech 2011 a 2012 si zahrála se svou dobrou kamarádkou Britt Robertson jednu z hlavních rolí v romantickém fantasy seriálu The Secret Circle (2011), který však byl ukončen již po první sérii. V současné době se připojila k seriálu MTV - Teen Wolf (2011), ve kterém se začala objevovat od 3. série jako Malia Tate.

Shelley má také na kontě dva hororové snímky – Ouija (2014) a Unfriended (2015).

Je milovnicí romantických filmu. Jejími oblíbenými jsou Closer (2004) a Love story (1970). Na střední škole jí bavila angličtina, sama o sobě řekla, že byla dobrý student, ale velký prokrastinátor. Jejím největším koníčkem je tancování.

Pavlína "fofaja." Štefková

Herecká filmografie

2016 Summer of 8
2015 Scout a její příběh
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Odebrat z přátel
Ouija
2013 Jmenuje se Zach. Zach Stone. (TV seriál)
2012 Friend Me (TV seriál)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace