foto

Tero Malmberg

  • nar. 23.1.1956 (61 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Toivon tuolla puolen
2015 BabyBox
2014 Nahoru dolů
2011 Le Havre
2010 Špatná rodina
2009 Jeanne d'Arc
Penkki
2008 Här Ligger Hemmet
Kolmistaan
Uralin perhonen
2007 Åäö
Colorado Avenue
Matka
Muisti
Omenapora
Puolueet: Eteenpäin
Puolueet: Perintölakana
2006 Kunnanjohtaja
Metsänpoika
Světla v soumraku
Valimo
2005 Stíny štěstí
2004 Joensuun Elli
2003 Nainen kedolla (TV film)
2002 Dalších deset minut
Dogs Have No Hell
Muž bez minulosti
2001 Drakarna över Helsingfors
1999 Dirlandaa (TV film)
Mennyt heinäkuu (TV film)
Rikos ja rakkaus
1998 Báječné ženy u vody
Sallan sohvalla - suomalaisen psykiatrian menestystarina
1997 Lunastus
M.A. Numminen Meets Schubert
Ruusutarha
1996 Svart, vitt, rött
1995 Avaruuden musta kivi
Kummeli Stories
Siihen aikaan kun isä lipputangon osti
1994 Kissan kuolema
Koiravarkaat
1993 Akvariekärlek
M. A. Numminen Sings Wittgenstein
1992 Eläinten karnevaali
En sparv i tranedans
1991 Party
1990 Flaggstölden
1988 Lupaus (TV film)
Rannekello
1987 Elvis kissan jäljillä
Fakta homma
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu
Näkemiin, hyvästi
V. Y. Vihdoinkin yhdessä
1985 Ylösnousemus
1984 Rakkauselokuva
1983 Iso vaalee
1982 Poste restante
1981 Dialogi
Syöksykierre
1980 Kari ja Marja
1979 Jodok (studentský film)
Maria (studentský film)
Peluri (studentský film)

TV seriály

2000 Dirlandaa (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)
I-osa (E01)

Dokumentární

2011 Barzakh
2010 Paavo, viisi annosta elämää
Volga - venäläinen joki
2008 Nyt ja nyt
2005 Borgåmått
Paimenet
2004 Punainen raketti
Suomalaista arkipäivää (TV film)
Työväenluokka
2003 Kasvoista kasvoihin
Krasnyj Gangut - Punainen Hanko
Raja
2000 Sielunpimennys
1999 Satumaa - Unto Monosen elämä ja tangot
1995 My first känni
Partituurin taikapiiri
Two Meditations
1993 Mauno Hartman - uskollinen puulle
Olen aito suomalainen, ammuu
1992 Crescendo - hitaasti kasvaen
1991 Yövartija
1990 Kasarmin luonne
Lapinlahden sairaala
1989 Hymyilevät jouset
Laila
Soome-poika - Tallinnan linnut kertovat
1988 Stiller, Garbo & Jag
1986 Nykytaiteen museo
1985 Jo kuudentoista (TV film)
1982 Havis Amanda - Helsingin kaunotar
1981 Elämän puolesta
1980 Saari (studentský film)
Suomalainen ryijy (studentský film)
1978 Bełchatow (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1979 Jodok (studentský film)

Dokumentární

2004 Työväenluokka

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1979 Grafiikka (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

1979 Natalia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace