foto

Adam Szyszkowski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Letní slunovrat
2013 Ida
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Varšavská bitva 1920
2010 Belcanto
Nowa (TV seriál)
2009 Magic Stone, The
Within the Whirlwind
2008 Londyńczycy (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Braciszek (TV film)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
Náměstí Spasitele
2001 Smrtící Avalon
1995 Dama kameliowa (TV film)
1993 Samowolka
1991 Koniec gry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace