foto

Timo Torikka

  • nar. 1.2.1958 (59 let)
    Kerava, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Vanhempainrakkaus (E02)
Toivon tuolla puolen
2015 Královna Kristýna
2014 Siinä kaikki (studentský film)
2013 Luciferin viimeinen elämä
Miten meistä tuli ystäviä
2011 August
Moska (TV seriál)
Veljekset
2010 Kallio (TV seriál)
Rikoksen tiellä (studentský film)
2009 Dům košaté lásky
Levoton rauha (TV film)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Rööperi
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
My tři králové
Tukka Auki (TV seriál)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
2004 Enkeli tulessa (TV film)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Mahtihäät (TV seriál)
Postimiehen varjo (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
Tähtitehdas (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1996 Maigret ve Finsku (TV film)
Sergein totuus (TV seriál)
Tie naisen sydämeen
Yöjuna
1995 Tyttöjä ja jäätelöä
Yksinäiset sudet (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Kesäyön unelma (TV film)
Maigret a Fantom (TV film)
Rondaus
1993 Hunajan maku (TV seriál)
1992 Kesän viimeinen päivä (studentský film)
Uhri (TV film)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Kvartetti (TV seriál)
Petoksen kehät (TV film)
1989 Joulukalenteri (TV seriál)
Talvisota (TV seriál)
Zimní válka
1988 Oudot jutut (TV seriál)
Vincent van Gogh (TV film)
1987 Älä itke Iines
Isänsä tyttö (TV film)
Majuri Jätkä (studentský film)
Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
1986 Fakta homma (TV seriál)
Hirtettyjen kettujen metsä
Tabu (TV seriál)
1985 Painija (TV film)
1983 Jon
Minä, siili ja trumpetti (TV film)
1982 Kuoleman hellä kosketus (TV film)
Poběžme!
Teatterituokio: Ihme (TV film)
1981 Läpimurto (studentský film)
Tie (TV film)
1978 Vartioitu kylä 1944

Dokumentární

2015 Hulluus ja yhteiskunta
2014 Suuri asekeskustelu
2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
2003 MTV3 Live: Unicef-konsertti - Maailman näkymätön lapsi (koncert)

Scenáristická filmografie

1993 Hobitit (TV seriál)
1988 Katsastus (TV film)
1987 Maailman pisin mies (studentský film)

Režijní filmografie

1993 Hobitit (TV seriál)
1992 Ovi (TV film)
1987 Maailman pisin mies (studentský film)

Kameramanská filmografie

1987 Aikaa (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace