foto

Vesa Vierikko

  • nar. 24.5.1956 (60 let)
    Lappeenranta, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Risto Räppääjä ja yöhaukka
2015 Risto Räppääjä ja Sevillan saituri
2014 Fasisti
Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus (TV seriál)
Ricky Rapper 4: Námluvy
Tellus (TV seriál)
2013 Láska, soudruhu
21 způsobů, jak zničit manželství
2011 Convict
Ovia ja lukkoja
Skuuppi
Varasto
Veljekset
2009 Havukka-ahon ajattelija
Savuna ilmaan (TV seriál)
Toinen jalka haudasta
2008 Joku kaltaiseni (TV seriál)
Piilolaakso (TV seriál) - vyp.
Sobík Niko
Suojelijat (TV seriál)
2007 V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Kummelin jackpot
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
Zamrzlá země
2003 Kohtalon kirja (studentský film)
Sibelius
Tahaton tuhlaajapoika (TV film)
Tuulikaappimaa (TV film)
Vieraalla maalla
2002 Missä olet Peter Aava? (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Klassikko
Ou Nou! (TV seriál)
Ponterosa
Seitsemän (TV seriál)
Turilas & Jäärä
2000 Lakeuden kutsu
Pertsa ja Kilu (TV seriál)
Sano Oili vaan (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
Tuntematon kaupunki (studentský film)
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Jatkoaika (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Zlatá horečka v Laponsku
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Jumalainen lahja (TV film)
Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1997 Kersantin kunnia (TV film)
Kummeli kultakuume
Palkkasoturi
Tichá vesnice
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Huomenta Ilona, hyvästi (TV film)
Ilman kavaluutta (TV seriál)
Isältä pojalle
Joulupukki ja noitarumpu (TV film)
Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
Murhataanpa Bobrikov (TV film)
Nortia (TV seriál)
Tie naisen sydämeen
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Huijarinainen (TV seriál)
Onnenlehti (TV film)
Suojaviiva (studentský film)
Syrjähyppyjä (TV film)
Takaisin kotiin (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Anita
Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
Napaseutu (TV seriál)
Pieniä valheita (TV film)
Pudonneita (TV seriál)
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1993 Hobitit (TV seriál)
Hunajan maku (TV seriál)
Sutki (TV film)
Toinen luonto (TV film)
1992 Kaupunkikomedia (TV film)
Ovi (TV film)
Takapihan sankarit
Tapporahat (TV film)
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
Pakanamaan kartta (TV seriál)
Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Axel (TV film)
Děvče ze sirkárny
Kellarikaarti (TV seriál)
Pirunnyrkki (TV seriál)
Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla
Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1989 Talvisota (TV seriál)
Zimní válka
1988 Katsastus (TV film)
"Onks' Viljoo näkyny?"
Oudot jutut (TV seriál)
Pohjanmaa
Pyöräurheilija Saikansalo (TV film)
1987 Älä itke Iines
Fakta homma
Hamlet podniká
Joulukalenteri (TV seriál)
Macbeth
Nonstop
Pieni yösoitto (TV film)
Siriuksen vieraat (TV film)
1986 Arktické peklo
Eskimoiden elämästä (TV seriál)
Huomenna
Linna
Tabu (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
Suuri illusioni
Tähti sumussa (TV film)
1984 Kivisydän (TV seriál)
Niilin lähteet (TV seriál)
Puistatuksia
1983 Hautajaiset (studentský film)
Intermezzo (TV film)
Jon
Puhu pukille (TV seriál)
Yön sankari
1982 Jousiampuja
Kuningas jolla ei ollut sydäntä
Poběžme!
Uuno Turhapuro menettää muistinsa
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Pölhölä
Prinsessa joka nukkui 100 vuotta
Tatsia! Tatsia! (TV seriál)
1979 Hääyö myytävänä (TV film)
1978 Nuorallatanssijan kuolema eli kuinka Pete Q sai siivet (divadelní záznam)
1977 Kevään herääminen (TV film)

Dokumentární

2014 Näin tehtiin Joulukalenteri (TV seriál)
2011 Boheemi elää
Näin tehtiin Varasto (TV film) - a.z.
2010 Suomalainen elokuvaohjaaja: Matti Ijäs (TV film)
2007 Tabun synty
2001 Esko Nikkari - köyhän miehen Brando (TV film)
1999 Näin tehtiin Lapin kullan kimallus (studentský film)
1998 Kuplettimestari J. Alfr. Tanner
1995 Niin on ollut ja niin on aina oleva (TV film) - vyp.
1989 HIV
1986 Laulu

TV pořady

2011 Sapuskaa, harashoo! (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)
Venla 2004 (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1996 Hömppäveikot (TV pořad)
1995 Akkulaturit (TV pořad)
1992 Vesku rempallaan (TV pořad)
1991 Nyhjää tyhjästä (TV pořad)
1988 Vesku show (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Scenáristická filmografie

1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)

Režijní filmografie

1992 Kaksin kotona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace