foto

Astro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ulička slávy
2014 Earth to Echo
Mezi náhrobními kameny
Red Band Society (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)

TV pořady

2011 Americký X Factor (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace