foto

Marcus Benois Tran

  • nar. 15.8.1985 (31 let)
    Nový Jičín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Kameňák 4 (2013)

    - Slovenská herečka Lucia Molnárová neovládala češtinu, a proto je v českých filmech při postsynchronech vždy předabována. Tentokrát její postavě Kamilky Kohnové propůjčila svůj hlas Ivana Korolová. Romy Tibora (Milan Gumár) a Etelu (Edita Bandyová) nadaboval Marcus Tran, který ve filmu zároveň hraje, protože originální hlasy herců se produkci nezdály dosti romské. A Džoržinovu přítelkyni (Eva Perkusová) nadabovala Veronika Veselá. (funhouse)

  • Kameňák 4 (2013)

    - Roli asijského číšníka ztvárnil exotický hudebník Marcus Tran, v té době mimo jiné kytarista kapely Walda Gang, jenž ve snímku ztvárnila koncertující skupinu a její plakát má se svém pokoji postava hraná Vincentem Navrátilem. (Olík)

Herecká filmografie

2015 Lovci a oběti
Vánoční Kameňák
2013 Kameňák 4

TV pořady

2011 To byl náš hit (TV pořad)
Top Star (TV pořad)
2010 VIP zprávy (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace