foto

Dominic Fumusa

  • nar. 13.9.1969 (46 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (2016)

    - Zbraně, které má Rone (James Badge Dale), jsou puška AR-15 upravená od firmy Salient Arms International (Salient Arms International Tier One AR-15) a pistole Glock 19, taktéž upravená od Salient Arms International (Glock 19 Tier 1). Zbraně od této firmy z Las Vegass se také objevily ve filmech jako Transformers: Zánik (2014), John Wick (2014) a Práskač (2013). Kulomet, kterým Rone ostřeluje útočníky ze střechy, je M240B. Jack Silva (John Krasinski) je vybaven pistolí SIG-Sauer P226R a útočnou puškou Colt M4A1 s mířidly EOTech, laserovým označovačem AN/PEQ-15, baterkou Surefire. Tig (Dominic Fumusa) i Tanto (Pablo Schreiber) mají kulomety M249 SAW Paratrooper a útočné pušky M4A1 s mířidly EOTech, laserovými označovači AN/PEQ-15, baterkami Surefire. Tig  navíc používá granátomet Heckler & Koch HK69A1. Oz (Max Martini) i Boon (David Denman) používají bojové pušky Heckler & Koch HK417 s dvojnožkami Harris a teleskopickými puškohledem s CNVD a útočné pušky Colt M4A1 s mířidly EOTech, laserovými označovači AN/PEQ-15, baterkami Surefire. Glen Doherty (Toby Stephens) je vyzbrojen karabinou M4 Mk. 18 Mod 0 s holografickými mířidly EOTech XPS. (Maulincio)

Herecká filmografie

2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2015 Focus
2012 Delivering the Goods
Jak prosté (TV seriál)
Recalled
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
One Fall
2009 Kings (TV seriál)
Malý New York
Sestřička Jackie (TV seriál)
2008 Management
This Is a Story About Ted and Alice
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Brotherhood (TV seriál)
Chloe's Prayer
Výprodej
2005 Dealbreaker
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Přednosta
2002 Guru
Kriminálka Miami (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace