foto

Paula Poundstone

  • nar. 29.12.1959 (56 let)
    Huntsville, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The HOA (TV film)
2015 V hlavě
1999 Home Movies (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
1997 Science Court (TV seriál)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1984 Hyperspace

Dokumentární

2014 3 Still Standing
1996 Classic Stand-Up Comedy of Television (TV film) - a.z.

TV pořady

1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

1999 Home Movies (TV seriál)
1990 Cats, Cops and Stuff (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace