foto

Miklós Bányai

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hercules
2009 Polygamie
2007 Lányok
2006 Szabadság, szerelem
Tarinoita Euroopasta
2001 Mikor síel az oroszlán? (TV film)

TV seriály

2017 Emerald City (TV seriál)
They Came First (E07)
2016 Guilt (TV seriál)
2013 Drákula (TV seriál)
2008 Presszó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace