foto

Tibor Takács

  • nar. 11.9.1954 (62 let)
    Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2013 Spiders
Tábor zombí (TV film)
2011 Moje chůva upírka (TV seriál)
2010 Bouře meteorů (TV film)
2009 Lži a iluze
2008 Tornádo nad New Yorkem (TV film)
2007 Král hadů (TV film)
Sněžní pavouci (TV film)
2006 Černá díra (TV film)
Vražedné vody (TV film)
2005 Město v ohrožení
Mosquito Man
2003 Krysy
2002 Ničivé tornádo (TV film)
2001 Tehdy o Vánocích 2 (TV film)
2000 Nostradamus
Tehdy o Vánocích (TV film)
1998 Sabrina Goes to Rome (TV film)
Vrána (TV seriál)
1997 Pašeráci
Sanctuary
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Sabotáž
Sabrina (TV film)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Vražedná minulost
1994 Zmije
1993 Red Shoe Diaries 2: Double Dare
1992 Brána II.
Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
1989 Já, šílenec
1987 Vrata do podsvětí
1982 984: Prisoner of the Future (TV film)
1978 Metal Messiah

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 The Last Pogo Jumps Again

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace