foto

Luke Webb

  • nar. 27.5.1993 (23 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Luke Webb se narodil 27.května 1993 v Sydney. Od malička se věnoval herectví a tanci, je odborně vyškolený Ballroom tanečník. Studoval herectví na New Yorkské Filmové Academy v Los Angeles. Chodil na stejnou vysokou školu v Sydney jako ikonický australský herec Chips Rafferty, maskér a podnikatel Napoleon Perdis a herečka Kym Valentine. Studoval také Drama na Bradfield Senior College v Sydney a měl stejného učitele, který také trénoval australskou herečku Rose Byrne

8. srpna 2013 utrpěl mrtvici ve svém domě v Sydney, ale po nějaké době se rychle uzdravil. Od té doby úzce spolupracuje a je velvyslancem a advokátem pro National Stroke Foundation v Austrálii. Jeho oblíbení herci z Hollywoodu zlatého věku jsou Bette Davisová a Kirk DouglasMeryl Streep a Anthony Hopkins jsou jeho největšími idoly. Je obrovský fanoušek Elvise Presleyho.


Tereza "Streeper" Filounková

Herecká filmografie

2015 Nikdy není pozdě
2013 Wolverine
2012 Circle of Lies
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace