foto

Scott Johnsen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tracers
2014 Chraň nás od zlého
Stejná srdce (TV film)
Úkryt
2011 Blissovy trampoty
2007 Oprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More Day (TV film)
2004 Zrození

TV seriály

2015 Černá listina (TV seriál)
Eli Matchett č.72 (S03E03)
2013 Deception (TV seriál)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace