foto

Scott Johnsen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Tracers
2014 Chraň nás od zlého
Stejná srdce (TV film)
Úkryt
2013 Deception (TV seriál)
2011 Blissovy trampoty
Vzpomínky (TV seriál)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
2007 Oprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More Day (TV film)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2004 Zrození
2003 Queens Supreme (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace