foto

Stephen Elliott

  • nar. 27.11.1918
    New York, New York, USA
  • zem. 21.5.2005 (86 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1992 Shaky Ground (TV seriál)
1991 Parťáci (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Takový je byznys
The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 Columbo: Velké podvody (TV film)
When He's Not a Stranger (TV film)
1988 Arthur 2: S ledem
Dear John (TV seriál)
Remo Williams (TV film)
Trial and Error (TV seriál)
1987 Choď jako člověk
Max Headroom (TV seriál)
Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
Úkladná vražda
Vultures
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Midas Valley (TV film)
Roadhouse 66
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Maximum Security (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Policajt v Beverly Hills
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Mississippi, The (TV seriál)
Prototyp (TV film)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
My Body, My Child (TV film)
Not in Front of the Children (TV film)
Polib mě na rozloučenou
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Arthur
Cutterova cesta
Jacqueline Bouvierová Kennedyová (TV film)
Nero Wolfe (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Hagen (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Can You Hear the Laughter? The Story of Freddie Prinze (TV film)
Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. R's Daughter (TV film)
Náš syn Ronchie (TV film)
Some Kind of Miracle (TV film)
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Betrayal (TV film)
Dallas (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Overboard (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
Taxi (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Court-Martial of George Armstrong Custer, The (TV film)
Lou Grant (TV seriál)
Young Joe, the Forgotten Kennedy (TV film)
1976 City of Angels (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
Invasion of Johnson County, The (TV film)
Listopadový plán (TV film)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Tony Randall Show, The (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Beacon Hill (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Columbo: Vrah zavolá v deset (TV film)
Hindenburg
Vyšetřovací zpráva
1974 Gun, The (TV film)
Chinese Prime Minister, The (TV film)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Přání smrti
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Pueblo (TV film)
Steambath (TV film)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 Nemocnice
1969 A World Apart (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)
1957 Street of Sinners
1956 As the World Turns (TV seriál)
1955 Canyon Crossroads
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
Three Hours to Kill
1952 Monodrama Theater (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
1949 Captain Video and His Video Rangers (TV seriál)
Hands of Murder (TV seriál)
Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace