foto

Artur Janusiak

  • nar. 5.2.1971 (45 let)
    Štětín, Západopomořanské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Jeziorak
Wataha (TV seriál)
2013 Ida
Wkręceni
2011 Maraton tańca
Układ Warszawski (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Růžička
Trzy minuty. 21:37
2009 Kouzelný strom
Miasto z morza
Nula
2008 Czas honoru (TV seriál)
Kolik váží trojský kůň?
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Regina (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2003 Sloow
2000 Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace