foto

Halina Skoczyńska

  • nar. 2.7.1953 (63 let)
    Ostrowiec Świętokrzyski, Świętokrzyskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Arizona v mé hlavě
Piate: Nie odchodz
2013 Ida
Nekonečně
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
2009 Vše, co miluji
2008 Czas honoru (TV seriál)
Herrn Kukas Empfehlungen
2007 Ekipa (TV seriál)
2005 Pitbull (TV seriál)
1985 Ach, Karle
Baryton
1981 Wolny strzelec (TV film)
1979 Kung-Fu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace