foto

Bruno Lochet

  • nar. 18.10.1959 (56 let)
    Le Mans, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 L'île aux femmes (TV film)
2015 Graziella
Le dernier voyage de l'énigmatique Paul WR
2014 Mikulášovy patálie na prázdninách
Superhypochondr
2013 Les Invincibles
Teta Hilda
Velký závod
2012 Nos plus belles vacances
Stars 80
Střípky mého života
2011 Bas les coeurs (TV film)
Brassens, la mauvaise réputation (TV film)
Doc Martin (TV seriál)
Isabelle disparue (TV film)
Rani - princezna rebelka (TV seriál)
2010 En chantier, monsieur Tanner! (TV film)
Henry
Imogène McCarthery
Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
Je vous aime très beaucoup
Maison des Rocheville, La (TV seriál)
Mumu
Na mamuta!
Nic k proclení
Potůčky
Profesionální manželka
Suite parlée - récits de souvenirs enfouis
Très excellente et divertissante histoire de François Rabelais, La (TV film)
Vidocq (TV film)
2009 Beauregard (TV film)
Ráj na západě
Slečna Chambonová
2008 Dante 01
Muž a jeho pes
2007 Epuration (TV film)
Chez Maupassant (TV seriál)
Kuskus
L´Affaire Ben Barka (TV film)
Naše shledání
2006 Mon colonel
Úplně mimo
2005 Famille Zappon, La (TV film)
Inséparables (TV seriál)
Pomme de newton, La (TV film)
Práce na farmě
Quartier V.I.P.
2004 Clan, Le
Ne quittez pas!
Nos vies rêvées (TV film)
Vie est si courte, La (TV film)
2003 Beaux jours, Les (TV film)
Fin du règne animal, La
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Une preuve d'amour (TV film)
Zákop nadějí (TV film)
2002 Voyage organisé, Le (TV film)
2001 Caméra café (TV seriál)
Divin enfant, Le (TV film)
Rencontres de Joëlle, Les (TV film)
Tel épris (TV film)
2000 C.D.D.
Grand patron, Le (TV seriál)
Voltairova chyba
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Doggy Bag
La crim' (TV seriál)
Une pour toutes
1998 Poulpe, Le
Restons groupés
Voie est libre, La
1997 J'ai horreur de l'amour
1996 Échappée belle, L'
Chienne de vie (TV film)
Rošťák Beaumarchais
V nouzi poznáš přítele (TV film)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Lulu, král Francie (TV film)
Trois frères, Les
1994 Deschiens, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace