foto

Al Martino

  • nar. 7.10.1927
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 13.10.2009 (82 let)
    Springfield, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2006 Cutout
1995 City, The (TV seriál)
1990 Kmotr III
1977 Kmotr (TV seriál)
1972 Kmotr
1968 Adam-12 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace