foto

Jelena Podkaminskaja

  • nar. 10.4.1979 (38 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kuchňa v Pariže
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Tajemný ostrov
2007 Sidelka
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi

TV seriály

2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2009 Bratya Karamazovy (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Kodex česti 2 (TV seriál)
2002 Něudača Puaro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace