foto

Michal "Ego" Straka

  • nar. 8.11.1983 (32 let)
    Lučenec, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Kontrafakt - SSMD (amatérský film)

Dokumentární

2015 Obraz doby IV - Dokázať nemožné
RYTMUS sídliskový sen
2014 Integrácia 2014 (koncert)
Kontrafakt - Stale mi dáva
Kym neskapem
2013 Kontrafakt - Obraz doby 3
2012 Rytmus - Obraz doby 2010 (Kral Tour)
Rytmus - Obraz doby 2011 (Fenomentary)
2008 20ers - Making Of...
2005 Kontrafakt - Murdardo Mulano Tour 2005 (koncert)

TV pořady

2013 Slávik 2012 (TV pořad)
2012 Mixxxer (TV pořad)
2005 5. element (TV pořad)
2002 Ladí neladí (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Aless - Narodená pre výhru (hudební videoklip)
Ego - Autá, lóve, ženy (hudební videoklip)
Ego - Eee (hudební videoklip)
Ego - Hraj (hudební videoklip)
Ego - Nezávislost (hudební videoklip)
Ego - Tie iste kecy (hudební videoklip)
Ego X Thomas Fronix - Oberám ťa o čas (hudební videoklip)
Ego & Yojo - Funk (hudební videoklip)
Ego & Yojo - Live z Podzemia do Kruhovky (hudební videoklip)
Ego & Yojo & Sysel - Dneska sa opustíme (hudební videoklip)
El Nino - Alpha feat. Elpe (hudební videoklip)
Hip Hop Žije - #27 (hudební videoklip)
Jofre & Ego - Noc (hudební videoklip)
Kontrafakt - Život je film (hudební videoklip)
Majk Spirit - dobYjeme svet (hudební videoklip)
Nula - W zone (hudební videoklip)
Sima & Ego - On je len kamarát (hudební videoklip)
2014 Ben Cristovao feat. Ego - Molly (hudební videoklip)
Ego - CiTy (hudební videoklip)
Ego - Pýcha (hudební videoklip)
Kontrafakt feat. Separ, Ektor: V mojom svete (hudební videoklip)
Kontrafakt: JBMNT (hudební videoklip)
Kontrafakt - Keď jazdíme my (hudební videoklip)
Kontrafakt: Kým neskapem (hudební videoklip)
Kontrafakt - Podzemie (hudební videoklip)
Podzemie - Vyj.bané stromy (hudební videoklip)
Yojo - Real čo? (hudební videoklip)
4D feat. Ego - Lovecke (hudební videoklip)
2013 Bio - Priamo z Piešťan (hudební videoklip)
Ego - Moje prázdniny (hudební videoklip)
Kontrafakt: Odviati vetrom (hudební videoklip)
Kontrafakt - Stokujeme vonku (hudební videoklip)
2012 Ego feat. Robert Burian: Žijeme len raz (hudební videoklip)
Ego feat. Tomi Popovič - Každý deň (hudební videoklip)
El Nino - Zlatá mládež (hudební videoklip)
Igor Kmeťo feat. Anita Soul & Rytmus - Ona má štýl (hudební videoklip)
Rytmus & Ego - Noc patrí nám (hudební videoklip)
Rytmus feat. Ego: Deti stratenej generácie (hudební videoklip)
Tina feat. Ego - SEXXXY (hudební videoklip)
2011 Mad Skill feat. Rytmus - Technotronic Flow (hudební videoklip)
2010 Rytmus A.K.A Best Rapper in Europe - BMF (hudební videoklip)
Rytmus - Monopol (hudební videoklip)
Rytmus - Verejný nepriateľ (hudební videoklip)
Rytmus - Všetko má svoj koniec feat. Ego, Tina (hudební videoklip)
Rytmus: Zlatokopky (hudební videoklip)
2009 Kontrafakt - Bozk na rozlúčku feat. Marcel Palonder (hudební videoklip)
2007 Kontrafakt - Život je boj (hudební videoklip)
2006 Kontrafakt - Moji ľudia (DJ Wich RMX) (hudební videoklip)
Rytmus feat. Ego & Igor Kmeťo ml. - Kuresfunk (hudební videoklip)
Rytmus - Potrebujem Tvoju Nenávisť/Temeraf (hudební videoklip)
WWO feat. Orion, Kontrafakt, Wlodi, Soundkail - I tak to osiagne (hudební videoklip)
2005 Kontrafakt - Pravda bolí / Mulano stylos (hudební videoklip)
2004 Kontrafakt: E.R.A (hudební videoklip)
Orion: Teritorium (hudební videoklip)
2003 Kontrafakt: Dáva mi (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2015 Aless - Iné hodnoty (hudební videoklip)
Ego - Tie iste kecy (hudební videoklip)
Ego & Yojo & Sysel - Dneska sa opustíme (hudební videoklip)
Yojo - Piatok (hudební videoklip)
2014 Bio - Môj život feat. Adiss (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace