foto

Ed Brubaker

  • nar. 17.11.1966 (49 let)
    Bethesda, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Herecká filmografie

2014 Captain America: Návrat prvního Avengera

TV pořady

2012 TableTop (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2016 Westworld (TV seriál)
Dissonance Theory (S01E04)
2009 Vraždící anděl
2008 Batman: Black and White (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace