foto

Kathleen Barr

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Barbie: Tajná agentka
Barbie: Zachraňte pejsky
2015 Lovecká sezóna: Strašpytel
Slugterra: Eastern Caverns
2014 My Little Pony: Equestria Girls II
2013 Inhumans
2011 Zhu Zhu Pets: Kouzelná říše Zhu
2010 Barbie - Příběh mořské panny
Care Bears: The Giving Festival Movie
Care Bears to the Rescue
2009 Barbie a Tři Mušketýři
Barbie uvádí Thumbelina
Ed, Edd n Eddy's Big Picture Show (TV film)
Holly Hobbie and Friends: Marvelous Makeover
2008 Barbie a Diamantový zámek
Barbie a kouzelné Vánoce
Barbie: Motýlí víla
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Barbie jako Princezna z Ostrova
Condor, The
Highlander: The Search for Vengeance
Mosaic
2006 Barbie a 12 tančících princezen
Barbie mořská víla
Hot Wheels Acceleracers: Hlavní závod
My Little Pony: A Very Pony Place
My Little Pony: Duha
My Little Pony: Princezna
Pollyworld
Very Fairy Christmas, A (TV film)
2005 Ark
Barbie a kouzlo Pegasu
Barbie - Fairytopia
Bionicle 3: Pavučina stínů
Hot Wheels Acceleracers: Start
Maskovaný hrdina zasahuje
Masquarade Madness
Max Steel: Forces of Nature
My Little Ponny: Mentolka a Vánoce
My Scene - Hvězdy Hollywoodu
2004 Barbie Princezna a švadlenka
Max Steel: Endangered Species
2003 Barbie z Labutího jezera
Ben Hur
Bionicle: Maska světla
Hot Wheels Highway 35 World Race
Můj malý pony: Kouzelné narozeniny (TV film)
2002 Groove Squad
He-Man and the Masters of the Universe: The Beginning (TV film)
2001 Barbie v Louskáčku
ReBoot: Daemon Rising (TV film)
ReBoot: My Two Bobs (TV film)
Rudolf na ostrově hraček
Vánoční dobrodružství
2000 Casper a strašidelné Vánoce
1999 NASCAR Racers: The Movie (TV film)
1998 Mummies Alive! The Legend Begins
Rudolf
1997 Adieu, Galaxy Express 999
Bojovníci
ReBoot: The Ride
Secret Life of Algernon, The
1996 Galaxy Express 999
Tale of Two Kitties, A
1995 Jungle Book
1994 Tales from the Far Side (TV film)
1993 Ningyo no kizu

TV seriály

2015 Hloubka (TV seriál)
Nexo Knights (TV seriál)
2013 Max Steel (TV seriál)
2012 Pet šhopáci (TV seriál)
2010 Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
2009 Hot Wheels: Bojová pětka (TV seriál)
T-Rex Express (TV seriál)
2007 Edgar & Ellen (TV seriál)
Jibber Jabber (TV seriál)
2006 Class of the Titans (TV seriál)
Prasátko Slim (TV seriál)
2005 Superpes Krypto (TV seriál)
2004 Dragon Booster (TV seriál)
2002 He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
¡Mucha Lucha! (TV seriál)
Stargate: Infinity (TV seriál)
2001 Noddy (TV seriál)
Snadný cíl (TV seriál)
Super Duper Sumos (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Generation O! (TV seriál)
1999 Beast Machines: Transformers (TV seriál)
Dragon Tales (TV seriál)
Ed, Edd n' Eddy (TV seriál)
Weird-Ohs (TV seriál)
Závody Nascar (TV seriál)
1998 Pocket Dragon Adventures (TV seriál)
1997 Mummies Alive! (TV seriál)
Wacky World of Tex Avery, The (TV seriál)
1996 Hurricanes (TV seriál)
1995 Darkstalkers (TV seriál)
Littlest Pet Shop, The (TV seriál)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
1994 Conan and the Young Warriors (TV seriál)
Kimba the White Lion (TV seriál)
Mega Man (TV seriál)
Reboot (TV seriál)
The Baby Huey Show (TV seriál)
1993 Dobrodružství ježka Soníka (TV seriál)
1992 Adventures of T-Rex, The (TV seriál)
Battletoads (TV seriál)
Conan: The Adventurer (TV seriál)
Král Artuš a rytíři spravedlnosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace