foto

Kathleen Barr

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Barbie: Tajná agentka
Barbie: Zachraňte pejsky
2015 Lovecká sezóna: Strašpytel
Nexo Knights (TV seriál)
Slugterra: Eastern Caverns
The Deep (TV seriál)
2014 My Little Pony: Equestria Girls II
2013 Inhumans
Max Steel (TV seriál)
2012 Pet šhopáci (TV seriál)
2011 Zhu Zhu Pets: Kouzelná říše Zhu
2010 Barbie - Příběh mořské panny
Care Bears: The Giving Festival Movie
Care Bears to the Rescue
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
2009 Barbie a Tři Mušketýři
Barbie uvádí Thumbelina
Ed, Edd n Eddy's Big Picture Show (TV film)
Holly Hobbie and Friends: Marvelous Makeover
Hot Wheels: Bojová pětka (TV seriál)
T-Rex Express (TV seriál)
2008 Barbie a Diamantový zámek
Barbie a kouzelné Vánoce
Barbie: Motýlí víla
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Barbie jako Princezna z Ostrova
Condor, The
Edgar & Ellen (TV seriál)
Highlander: The Search for Vengeance
Jibber Jabber (TV seriál)
Mosaic
2006 Barbie a 12 tančících princezen
Barbie mořská víla
Class of the Titans (TV seriál)
Hot Wheels Acceleracers: Hlavní závod
My Little Pony: A Very Pony Place
My Little Pony: Duha
My Little Pony: Princezna
Pollyworld
Prasátko Slim (TV seriál)
Very Fairy Christmas, A (TV film)
2005 Ark
Barbie a kouzlo Pegasu
Barbie - Fairytopia
Bionicle 3: Pavučina stínů
Hot Wheels Acceleracers: Start
Maskovaný hrdina zasahuje
Masquarade Madness
Max Steel: Forces of Nature
My Little Ponny: Mentolka a Vánoce
My Scene - Hvězdy Hollywoodu
Superpes Krypto (TV seriál)
2004 Barbie Princezna a švadlenka
Dragon Booster (TV seriál)
Max Steel: Endangered Species
2003 Barbie z Labutího jezera
Ben Hur
Bionicle: Maska světla
Hot Wheels Highway 35 World Race
2002 Groove Squad
He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
He-Man and the Masters of the Universe: The Beginning (TV film)
Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
¡Mucha Lucha! (TV seriál)
Stargate: Infinity (TV seriál)
2001 Barbie v Louskáčku
Noddy (TV seriál)
ReBoot: Daemon Rising (TV film)
ReBoot: My Two Bobs (TV film)
Rudolf na ostrově hraček
Snadný cíl (TV seriál)
Super Duper Sumos (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
Vánoční dobrodružství
2000 Casper a strašidelné Vánoce
Generation O! (TV seriál)
1999 Beast Machines: Transformers (TV seriál)
Dragon Tales (TV seriál)
Ed, Edd n' Eddy (TV seriál)
NASCAR Racers: The Movie (TV film)
Weird-Ohs (TV seriál)
Závody Nascar (TV seriál)
1998 Mummies Alive! The Legend Begins
Pocket Dragon Adventures (TV seriál)
Rudolf
1997 Adieu, Galaxy Express 999
Bojovníci
Mummies Alive! (TV seriál)
ReBoot: The Ride
Secret Life of Algernon, The
Wacky World of Tex Avery, The (TV seriál)
1996 Galaxy Express 999
Hurricanes (TV seriál)
Tale of Two Kitties, A
1995 Darkstalkers (TV seriál)
Jungle Book
Littlest Pet Shop, The (TV seriál)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
1994 Conan and the Young Warriors (TV seriál)
Kimba the White Lion (TV seriál)
Mega Man (TV seriál)
Reboot (TV seriál)
Tales from the Far Side (TV film)
The Baby Huey Show (TV seriál)
1993 Dobrodružství ježka Soníka (TV seriál)
Ningyo no kizu
1992 Adventures of T-Rex, The (TV seriál)
Battletoads (TV seriál)
Conan: The Adventurer (TV seriál)
Král Artuš a rytíři spravedlnosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace