foto

Jorge Suquet

  • nar. 3.7.1980 (36 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Night Manager (TV seriál)
Episode #1.4 (S01E04)
2015 Esa sensación
Requisitos para ser una persona normal
2014 EXODUS: Bohové a králové
2013 Mula, La
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
Fenómenos (TV seriál)
Memoria del agua, La (TV seriál)
Přepadení
Wade in the Water (amatérský film)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
Bandolera (TV seriál)
Crematorio (TV seriál)
Sofía (TV seriál)
2010 Di Di Hollywood
2008 Porvenir es largo, El (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
2005 Viandas, Las (TV film)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace