foto

Jorge Suquet

  • nar. 3.7.1980 (36 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Esa sensación
Jak být normální
2014 EXODUS: Bohové a králové
2013 Mula, La
2012 Přepadení
Wade in the Water (amatérský film)
2010 Di Di Hollywood
2005 Viandas, Las (TV film)

TV seriály

2017 Black Sails (TV seriál)
XXXIII. (S04E05)
2016 Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2013 Bez hranic (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
Fenómenos (TV seriál)
Memoria del agua, La (TV seriál)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
Bandolera (TV seriál)
Crematorio (TV seriál)
Sofía (TV seriál)
2008 Porvenir es largo, El (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace