foto

Farzana Dua Elahe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Code of a Killer (TV seriál)
2014 Láska na kari
Smoke, The (TV seriál)
2013 Broadchurch (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
2011 Everywhere and Nowhere
2010 Princ z Persie: Písky času
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2007 Britz (TV film)
Saxon
The Omid Djalili Show (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace