foto

Amit Shah

  • nar. 26.4.1981 (36 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Howl
2014 Láska na kari
2013 Streetdance All Stars
2012 Facility, The
2010 Báječný život po životě
Infidel, The
2009 Ingenious (TV film)
13 Semester
2008 Blue Tower, The
2006 Like Minds

TV seriály

2016 Crashing (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Red in Tooth & Claw (S19E04)
2014 The Smoke (TV seriál)
2013 Bluestone 42 (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
Čerstvé maso (TV seriál)
2010 Whites (TV seriál)
White Van Man (TV seriál)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
2008 Honest (TV seriál)
Palace, The (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace