foto

Evan Bird

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Mapy ke hvězdám
2013 Guess Who's Coming to Christmas (TV film)
2012 Chained
Kiss at Pine Lake (TV film)
Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
The Killing (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2009 Caprica (TV film)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace