foto

Patty Jenkins

  • nar. 24.7.1971 (44 let)
    letecká základna George, Victorville, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2017 Wonder Woman
2015 Exposed (TV film)
2013 Betrayal (TV seriál)
2011 Pět žen (TV film)
The Killing (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Zrůda
2001 Just Drive
Velocity Rules
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace